Kékgyémánt Kozmetika

Exkluzív kozmetika nőknek és férfiaknak

Új szolgáltatás

Dátum: 2017-05-01 | Szerző: Billinger Éva

Kozmetikámban új, karitatív szolgáltatást vezettem be.

Minden hónapban szeretnék ingyenesen elkészíteni egy szemöldöktetoválást. Olyan hölgyek jelentkezését várom, akik betegség következtében részben, vagy egészben elveszítették szemöldök szőrüket. A tetoválás microblading technikával készül, amiről itt az oldalon bővebben olvashat, illetve a galériában képeket is nézegethet.

Nincsenek kisbetűs részek, a tetoválás valóban ingyenes, egyetlen kérésem, hogy előtte-utána fotók készülhessenek a facebook és web oldalra való felhasználás céljából. Természetesen név és arc nélkül.

A felajánlás része az ingyenes korrekció is, melyet 3 hónapon belül javasolt elvégezni. Hiányos szőrzet esetén erősen javasolt ennek elvégzése, hiszen ilyenkor tudunk sűríteni, plusz szálakat behúzni, sötétíteni a színen, ha szükséges.

A tetoválás kb. 2.5-3 órát vesz igénybe. Minden információt szóban elmondok, de a vendég írásban is megkapja az utóápoló krémmel együtt.

A jelentkezés folyamatos, lehet várni kell egy kicsit a tetoválásra, de aki úgy érzi, hogy megéri, annak szeretettel várom jelentkezését!

Az alábbi képen egyik vendégem szemöldök tetoválása látható, aki felhívásomra jelentkezett.

 

IMG_2333