Kékgyémánt Kozmetika

Exkluzív kozmetika nőknek és férfiaknak

Új kezelés a kozmetikában!

Dátum: 2019-06-02 | Szerző: Billinger Éva

Ekseption savas peptidekkel a bőrproblémák megoldásában!

Az Ekseption exkluzív termékeket kínál a hatékonyságra, a biztonságra, és az innovációra összpontosítva. A laboratórium és a gyár Barcelonában található.

A hámlasztás az egyik leghatékonyabb bőrfiatalító eljárás, elsősorban a bőr öregedésére, a ráncokra, és a mitesszeres bőrre irányulnak. Ezekkel a savas peptidekkel biztonságos, hatékony és könnyen elvégezhető kezelések végezhetők.
A hámlasztó savak a bőr epidermális szerkezetét megbontják, különböző mélységeket érnek el, ahol megváltoztatják vagy károsíthatják a különböző szerkezeteket. A károsodott bőrrétegekben a regeneratív folyamatok elindulnak, ezáltal javulást hoznak a bőr szerkezetében, és megjelenésében.

Az Ekseption peptideknél új generációs savakat használ a gyártó cég. A PHA (polihidroxisavak) beleértve a laktobionsavat és a glükonalaktont, kevésbé irritálóak, és jobb eredményeket lehet velük elérni mint az AHA savakkal. Más savakkal és peptidekkel kombinálva elérték azt, hogy együttesen, szinergiában a legjobb eredményeket hozzák.

Az Ekseption savak nem fényérzékenyítenek, csupán 12 órát nem javasolt napon tartózkodni a kezelést követően. Nem okoznak hámlást, ezért egész évben biztonságosan használhatóak. Már egy kezelés hatására is javul a bőr textúrája, csökken a pigmentáció, láthatóan ragyogóvá válik a kinézet.

A kezelést kúra szerűen javasolt végezni, 5-10 héten keresztül hetente 1 kezelés javasolt. A különböző savas peptidek kiválasztásától függ, hogy hány hétig érdemes folytatni a legjobb eredmény elérére érdekében, de természetesen bármikor abba is hagyható.

IMG_2784

Összefoglalva mit tud nyújtani ez a kezelés:
-helyreállítja a természetes bőr ph-t
-aktiválja a hámlasztó enzimeket a bőr megújítása érdekében
-helyreállítja a bőr hidratáltságát, finomítja a ráncokat
-hyperkeratozisos (megvastagodott) bőrt helyreállítja
-aknés, fekete és fehérfejű komedos bőrt kezeli
-tág pórusokat finomítja
-laza, megereszkedett bőrre kiváló(aktiválja a kollagén termelődését)
-napkárosodott bőrt regenerálja

A peptidek kiválasztását mindig az adott bőrprobléma dönti el.

A kezelés ára 8000-15500Ft A felhasznált anyagok függvényében.

Bőrpírt nem okoz, ezért aztán a nap bármely szakában igénybe vehető.

IMG_2793IMG_2790

IMG_2785IMG_2786