Kékgyémánt Kozmetika

Exkluzív kozmetika nőknek és férfiaknak

Újdonság! Tűs és tű nélküli mezoterápia egy lépésben

Dátum: 2020-06-07 | Szerző: Billinger Éva

Újdonság a kozmetikai kezelések palettáján!

Az ún. kollagén indukciós terápia tűs kezelés, mely során Derma pennel vagy rollerrel ezernyi kis tűszúrással megsértjük a bőrt, melynek hatására beindul a bőrmegújító folyamat, és az arc tónusát adó kollagén termelődése nagymértékben fokozódik.

A tű nélküli mezoterápia, vagy elektroporáció során egy gép kezelőfeje segítségével ún. aquaporin vagyis szemmel láthatatlan, ám valós csatornákat nyitunk meg, és ennek segítségével  bőrproblémának megfelelő steril hatóanyagokat juttatunk a bőr mélyebb rétegeibe.
Ezidáig a két kezelést csak külön-külön tudtuk elvégezni.

Újdonság a Kékgyémánt kozmetikában  ennek a két kezelésnek az egy lépésben történő végzése!

 
Egy lépésben a tűszúrásokkal stimuláljuk a bőrt, beindítva ezzel a kollagén termelődését, és ugyanekkor a tű nélküli mezoterápiával  nagy mennyiségű steril hatóanyagot tudunk bejuttatni a bőr mélyebb rétegeibe. A felhasznált hatóanyagok steril gumidugós fiolák, az Innovera nevű cég termékei, igazi hatóanyag bombák. Az arc területei akár külön választva is kezelhetőek, pl. az arcon a megereszkedés, a szem környékén pedig a szarkalábak orvosolhatóak. Mindig bőrdiagnosztizálás és tájékoztatás az első lépés.

A kezelés nem fájdalom mentes, ezért minden esetben érzéstelenítő krémet használunk. Egy kezelést is igénybe lehet venni, ám a tartós eredmény eléréséhez 4 alkalom szükséges, amit 2 hetente javasolt ismételni. A nyári hónapok alatt is folytatható a kúra, de néhány szabályt be kell tartani, melyeket megbeszélünk minden esetben.

  • Arcfiatalítás
  • Szarkalábak
  • Akne hegek
  • Pigmentációs problémák esetén alkalmazható hatékonyan.