Kékgyémánt Kozmetika

Exkluzív kozmetika nőknek és férfiaknak

Belico

A bőr a legnagyobb szervünk, amely testsúlyunk majdnem 15%-át, összfelülete pedig átlagosan 1,4–1,6 négyzetmétert tesz ki. Azt már ki sem mernénk számolni, ekkora területen mennyi méreg felvételére képes, ha rákényszerítjük. Éppen ezért egy magára valamit is adó TestŐr nem ken akármit a bőrére!

A BELICO több, mint bio! De miben más, mint a többi kozmetikum? A BELICO naturkozmetikumok mentesek mindenféle vegyszertől, és különleges gyártási technológiával készülnek: liposzómák és nanoszómák, mint szállító rendszerek biztosítják a hatóanyagok bejutását a bőr mélyebb rétegeibe, az irharétegbe. A hatóanyagokat azért fontos ebbe a rétegbe juttatni, mert a különböző bőrproblémák innen erednek, tehát itt is kell őket kezelni.

Amit nem tartalmaznak a Belico kozmetikumok:

  • Kőolaj, ásványi olajok
  • Szilikon olaj
  • Parabének
  • PEG származékok
  • Mesterséges illatanyagok, parfümök
  • Állati eredetű anyagok
  • Mesterséges színezékek

Ezek az anyagok tönkre teszik a bőr természetes hidrolipid rétegét, irritációt, gyulladást eredményeznek, megszaporodnak a bőrproblémák, és felgyorsítják a bőr öregedését!
fotĂł1Amit viszont tartalmaznak:

A TERMÉSZET IGAZI KINCSEI…

A gránátalmamag olaj, ligetszépe olaj, jojoba olaj, makadámia olaj, karitévaj, szezámolaj, hársvirág, édesgyökér, aloe vera, teafa olaj, tigrisfű, varázsdió, zöldtea, szőlő stb. Ezeken kívül a bőrregeneráló, sejtmegújulást elősegítő folyamataihoz, a káros külső hatások közömbösítéséhez vitaminokra, s bőrbarát (természetes vagy akár biotechnológiai úton előállított) aktív és szállító hatóanyagokra van szükség…

EGÉSZSÉGES, SEJTSZINTŰ BŐRMEGÚJULÁS…

Többrétegű liposzómák, nanoszómák, ceramidok, foszfolipidek, hialuronsav, allantoin, urea, panthenol, természetes E vitamin, C-vitamin, A vitamin stb. segítségével. Mi garantálja a gyors és látványos bőrkép javulást? A kozmetikai ipar leghatékonyabb, tudományosan is elismert és bőrbarát hatóanyagai, kimondottan magas koncentrációban (peptidek, hatóanyagok botoxszerű hatással, pigmentfolt halványító, hajszálér erősítő high-tech hatóanyagok)…

TÖBB MINT „BIO”, ÉS EGÉSZSÉGES…

Argireline, RegistrilTM, Syncoll, Matrixyl 3000TM, ReguSeb, Evermat, Biophytex, Perfeline, Ectoin, Madecassoside, Renovage, Defensil, Derma White, Seboclear stb. A modern, egészségtudatos nők maximalisták a bőrápolásban. Sokan a reklámok, marketingesek hatására úgy gondolják, hogy csupán egy „bio” terméket keresnek. Pedig nem! Ez 30 év felett már nem elég! Egészséget, látványos, tartós eredményt, korukat meghazudtoló kisugárzást szeretnének. Ez a tudatosság és a tökéletességre való törekvés vezérli a BELICO DERMA CONCEPT termékeket. S akik kipróbálják, elmondhatják: „Ilyen jó még nem volt a bőröm!”