Kékgyémánt Kozmetika

Exkluzív kozmetika nőknek és férfiaknak

Tű nélküli mezoterápia

A kozmetikai készítmények alapvető problémája, hogy hogyan győzzük le a bőr természetes védekező funkcióját, amely megakadályozza a hatóanyagok bejuttatását. Ezért például ha bekrémezzük a bőrünket, csak a legfelső réteget kezeljük, amely már nem képes a megújulásra. Ilyenkor csak a bőr tüneti állapotán, szárazságérzetén javítunk, de igazi bőrmegújító hatást nem tudunk elérni, mert a hatóanyagokat nem tudjuk bejuttatni kellő mélységbe, a probléma igazi forrásához.

Orvosi szinten közvetlen injekciózással természetesen bejuttathatók a szükséges hatóanyagok, de ez fájdalommal jár. Ennek a kezelésnek a fájdalommentes alternatívája a tű nélküli mezoterápia.
IMG_3261
A tű nélküli mezoterápiánál egy készülékkel, un. elektroporátorral juttatjuk a hatóanyagot a bőrbe. Az eljárás lényege, hogy a készülék speciális rádiófrekvenciás hullámok segítségével képes megnyitni a bőrsejtek falát, kis csatornákat nyitva, melyeken keresztül akadálytalanul juttathatjuk be a minden esetben steril hatóanyagot. A kezelés során egy kezelőfejet mozgatunk a bőrön (hasonlóan, mint az ultrahangkezelésnél). Az eljárás teljesen fájdalommentes!

Az évek múlásával bőrünk veszít rugalmasságából, feszességéből, megereszkedik, kialakulnak a ráncok, melyek aztán egyre markánsabbá válnak. Ennek oka, hogy már nem termelődnek a bőrben kellő mennyiségben azok az anyagok, melyek fiatal korban a feszes, rugalmas, sima bőrt biztosították. Így ezeket az anyagokat pótolnunk kell.

Kozmetikámban a Dr. Derm Mezoforte Duo készülékét használom, melyet dr. Varju Gábor bőrgyógyász kozmetológus főorvos, és csapata fejlesztettek ki. A készülék két technológiát kínál, a tű nélküli mezoterápiát, és a rádiofrekvenciát. A rádiofrekvenciás kezeléskor  hő hatására a kollagén rostoknál ún. “shrinking” hatás érvényesül, amely azonnali feszesedést eredményez.

A kezelés során bejuttatott anyagok minden esetben személyre szabott hatóanyagkoktélok. Ezek orvosi tisztaságú esszenciák bőrazonos hatóanyag-koncentrátumok, melyek minden életkorban garantálják a meggyengült bőrfunkciók helyreállítását.

Mezoforte Duo

 

A sejtszintű hatóanyag bevitelnek köszönhetően a bőrsejtek megújulnak, egy sokkal fiatalosabb, kontúrosabb arc fog visszamosolyogni ránk a tükörből!