Kékgyémánt Kozmetika

Exkluzív kozmetika nőknek és férfiaknak

Az esztétikai problémákat okozó hajszálértágulatokat a test bármely részén el tudjuk tüntetni a rádiofrekvencia elvén működő géppel. Rozacea, seprűvéna, lógó fibroma, nem jelenthet többé problémát!

A rádiofrekvenciás gép a thermokoagulácio elvén működik. A steril, szigetelt tű hegye által leadott hő hatására az érfal összehúzódik, a vér megalvad, majd felszívódik. Kezelés után apró szúnyogcsípésre hasonlító duzzanatok láthatóak, melyek másnapra eltűnnek, majd helyüket apró varasodás veszi át. Ez kb. 1-2 hét alatt begyógyul, majd megkezdődik az alvadt vér felszívódása, mely 8-12 hétig is eltarthat.

Ezzel az eljárással az 1mm-nél kisebb erek kezelhetőek eredményesen, és teljes gyógyulás után válik láthatóvá, hogy szükséges-e újabb kezelés.

Ellenjavallatok:
-terhesség
-pacemaker
-fertőző bőrbetegség

A kezelés előnyei:
-biztonságos
-gyors, ambuláns jellegű, nincs kiesés a napi munkából
-arcon, testen, érzékeny területeken is alkalmazható
-nincs allergiás reakció
-bármely évszakban elvégezhető a kezelés
-lógó fibroma eltávolítására is alkalmas

Amire ügyelni kell kezelés után:
-a varasodást nem szabad levakarni

K vitamin tartalmú krémek használata gyorsíthatja a gyógyulási folyamatot.

A kezelés enyhe kellemetlenséggel jár, de teljesen viselhető.

A kezelés hatékonyságát, és pontosságát segíti a polarizált fényű nagyítólencsés szemüveg használata. A polarizált fény a kezelendő felületre világítva szinte “előrajzolja” a kezelendő eret. A kezelés így maximális pontossággal végezhető. Ezzel a típusú szemüveggel még igen kevesen dolgoznak Magyarországon.

Kozmetikámba várom azokat a vendégeket is, akik nikkel ézékenységük miatt nem tudták eddig igénybe venni a kezelést, mivel orvosi acélból készült steril tűvel dolgozom. Gépem orvosi CE minősítéssel rendelkezik, és a kezelést egészségügyi előképzettségem teszi abszolút biztonságossá.

Várom Önt ingyenes konzultációra! 

 

elotteutana1 elotteutana2 elotteutana3 elotteutana4