Kékgyémánt Kozmetika

Exkluzív kozmetika nőknek és férfiaknak

Rádiofrekvenciás hajszálér kezelés

Dátum: 2015-06-20 | Szerző: Billinger Éva

Leggyakrabban arcon, és lábakon okoz bosszúságot a kitágult hajszálerek látványa. Arcon rozaceának hívjuk, lábakon pedig seprűvénának. Sajnos kozmetikai kezelésekkel eltüntetni nem tudjuk, helyes bőrápolással újabbak kialakulását meg tudjuk ugyan előzni, de a már kitágult erecskéket összehúzni nem lehetséges. Ezek az értágulatok felszíniek, ezért a legtöbb hölgyet zavarják, de fontos megjegyezni, hogy veszélytelenek, semmilyen tünettel nem járnak.

Az esztétikai problémákat okozó értágulatok kezelésére született egy technológia, a rádiofrekvenciás seprűvéna kezelés. Gépünk, orvosi CE minősítéssel rendelkezik.
Az eljárás során hajszálvékony 0.01mm-es steril tűt vezetünk az érfalba. A gép a thermokoaguláció elvén hőt termel, melynek hatására az ér összehúzódik, a vér megalvad, majd néhány (8-12)hét alatt felszívódik.

A tű szigetelt, csak a hegye melegszik fel, ezért a környező szöveteket nem égeti meg, a bőr nem pigmentálódik. Az eljárás kíméletes, csupán enyhe fájdalommal jár. A kezelésnek szövődménye nincs, kompressziós harisnyát nem kell utána viselni.

A kezelés menete:
Szükség esetén érzéstelenítés, majd a kezelendő terület fertőtlenítése.
Közvetlenül a kezelés után pici, szúnyogcsípéshez hasonló duzzanatok láthatóak, melyek másnapra eltűnnek, majd helyüket apró pici pontszerű pörkök veszik át. A gyógyulás során ezek a pici varak eltűnnek (1-2 hét), és a megalvadt vér felszívódik. Egyes esetekben, amikor az ér tágultabb, (1mm-nél vastagabb), ismétlő kezelésekre szükség lehet a teljes gyógyulás után.
A gyógyulási folyamatot sebgyógyító készítményekkel (pl. Bepanthen Plus, Körömvirág krém) lehet segíteni.

A kezelt ér már nem telik újra, ha nincs hátsó tágult visszér ami a felszíni hajszálereket táplálja, akkor ezzel a kezeléssel nagy eséllyel teljesen megszüntethető az esztétikai hajszálérprobléma. Arcon, rozacea esetén már egy kezeléssel is kiváló eredményeket érhetünk el, amennyiben néhány szabályt betartunk az otthoni arcápolást illetően.

A kezelés előnyei:
-biztonságos
-gyors, ambuláns jellegű, nincs kiesés a napi munkából
-arcon, testen, érzékenyebb területeken is alkalmazható
-nincs allergiás reakció
-bármely évszakban elvégezhető a kezelés

Nem javasolt:
-a varasodás levakarása

A kezelés ellenjavallatai:
-terhesség
-pacemaker
-fertőző bőrbetegség

Az általunk használt steril tű orvosi acélból készült, ezért a nikkelre allergiások is igénybe vehetik a kezelést!

Polarizált fényű lámpával kombinált nagyítólencsés szemüveg
A polarizált fénynek köszönhetően a kezelt területen előtűnnek a normál fényben láthatatlan erek, ezáltal a kezelés rendkívül pontossá és hatékonnyá válik. A nagyítólencsék 3x-os nagyításban mutatják a kezelt területet. A vendég számára a precíz, pontos kezelést biztosítja ez a különleges szemüveg, melyet Magyarországon kevés helyen használnak.

A kezelést Kozmetikánkban egészségügyi végzettséggel rendelkező szakképzett kozmetikus végzi. További információt a “Szolgáltatások” és Árlista” menüpontban találhat.

Várom Önt ingyenes konzultációra!