Kékgyémánt Kozmetika

Exkluzív kozmetika nőknek és férfiaknak

 

A microblading, vagy más néven az Artistry szemöldöktetoválás a legtermészetesebb látványt adó szemöldökformázási technika. Azoknak a hölgyeknek javasolt, akik szeretik a szép, sminkelt hatású szemöldököt, ami nagyon finom, természetes hatású.
A tetoválás nem géppel történik, hanem egy tollhoz hasonlatos eszközzel, aminek végéhez egy steril tűcsoportot illesztünk. A tű végét pigmentbe mártjuk, és vékony kis hasítékokat, karcolásokat ejtünk a megfelelő helyekre. Az eredmény nagyon finom, vékony kis szálacskák, és emiatt a tetoválás rögtön elkészülte után is vállalható. A pigment kb. 1-1 1/2 évig marad a bőrben, az idő előrehaladtával elhalványul. Az Artistry szemöldöktetováláshoz Alexandra pigmentek kerülnek felhasználásra, melyek vas-oxid, és garantáltan allergén mentesek. Összesen 9 féle színből választhatunk, melyek egymással keverhetőek.
img_1905

Jó tudni! Zsírosabb bőrű vendégek esetében a sötétebb pigmentek beszürkülhetnek, szőke hajú vendégek esetében a világosabb színek bemattulhatnak.
Az elkészült tetoválás színe gyógyulás után kb. 30%-kal halványabb lesz. A gyógyulási időszak (7-10 nap) alatt a vékony kis pörkök lehullanak, a szín elkezd beépülni a bőrbe. Előfordulhat, hogy lesznek szálak melyek túlságosan is elhalványulnak, vagy esetleg egy-két szálat pótolni kell, ezért leghamarabb 5 hét múlva, de legkésőbb 3 hónapon belül korrekciót végzünk melyet az ár tartalmaz.

A tetoválás menete:
1.A belegyező nyilatkozatot a vendég elolvassa, ha egyetért, aláírja, minden további kérdésére választ kap
2.Érzéstelenítő krémet teszünk fel, kb. 15-20 percre, közben kiválasztjuk a megfelelő színt, felkenjük próbaképp a bőrre
3.Megtervezzük a szemöldököt közösen a vendéggel
4.Elkezdjük a tetoválást, menet közben igény szerint érzéstelenítünk
5.Összehúzó folyadékkal zárjuk a tetoválást

A vendég az utókezelési tanácsokat írásban megkapja, majd az ápoló krémmel és a korrekció időpontjával távozik.

Az elkészült tetoválást az utóápoló krémmel naponta kétszer vékonyan be kell kenni, nem szabad hagyni, hogy kiszáradjon. A szemöldököt a pörkök lehullásáig lehetőleg ne érje víz, ne ázzon fel. Kerülni kell a közfürdőket, szaunázást, a direkt napozást, és szoláriumozást. A mechanikai dörzsöléstől is szükséges megóvni, pl. arcradírozást kerüljük a gyógyulási időszak alatt. Nyáron fényvédő használata javasolt!

 

IMG_2293