Kékgyémánt Kozmetika

Exkluzív kozmetika nőknek és férfiaknak

Szeretettel köszöntelek!

Billinger Éva vagyok.

Az egészségügyben dolgoztam, majd egy amerikai cég magyarországi leányvállalatánál, ahol a kozmetikai termékvonal képviselője voltam. A kozmetikus képzést már felnőtt oktatás keretében végzetem el, amelyhez az egészségügyi előképzettség rendkívül jó alapot adott. A szakmai fejlődést azóta is nagyon fontosnak tartom, ezért folyamatosan továbbképzésekre járok, ismerkedek az új anyagokkal és technológiákkal.
A hozzám érkező vendégek bőrállapotát mindig holisztikusan diagnosztizálom, ezért minden esetben egy rövid beszélgetés, konzultáció előzi meg a kezelést. Problémás bőrök esetében fontos kideríteni, hogy mi zajlik a szervezetben, mert a kezelések akkor lesznek hatékonyak, ha ezeket kiderítjük, a vendég együttműködik velem, és a tanácsaimat megfogadja. A vendég öröme, az enyém is!

Időpontot előzetes bejelentkezés után tudok adni, enélkül nem lehet érkezni. Ennek oka a vendégeim iránti tisztelet, hogy a nálam töltött időt a legnagyobb nyugalomban tölthessék. Telefonom a kezelés alatt le van némítva, halk relaxációs zene szól, és csak ketten vagyunk. A vendég és én.

Természetesen amint időm engedi, mindenkit visszahívok!

Szeretettel várlak exkluzív kozmetikámban, ha szépülésre, pihenésre, feltöltődésre vágysz!